Alle rettigheder til denne hjemmeside tilhører Kennel Canidan - 2012

Nyheder

D. 26. december fødte Lulu 2 ruby hvalpe - en tæve og en han. En lille uge efter, d. 2. januar, fik de to en lillesøster, Liva, en b/t cocker spaniel, hvis mor ikke ville kendes ved hende. Lulu havde heldigvis fint overskud til en ekstra hvalp og adopterede uden tøven det lille hittebarn, som trives og vokser sig stor og smuk :)

Og så kan jeg komme med endnu en glædelig nyhed - Jade (Master Famous Girl Jade Jagger) er drægtig og venter hvalpe i slutningen af februar. Det stolte far er min egen Zico (Canidan's Bring It On). Det er hans første kuld. Vi glæder os meget til, at byde de små velkommen!

1.12.2013

Vi venter hvalpe!!

Lolli's Legacy du Château Noblesse (Lulu) er med hvalpe og vi håber på en vellykket jule-fødsel :)

Lulu er parret med Hocus Pocus of Woodville, en fransk importeret hanhund, som ejes af Tanja Shumann, Château Noblesse Cavaliere, i Tyskland. Hocus Pocus er tjekket og uden anmærkninger på hjerte, øjne og knæ, DNA-testet fri for EFS, CCS og muskeldystrofi og MR scannet med resultatet SM fri (c0), CM1 og PSOM fri.

8.11.2013
Gode nyheder fra weekendens internationale udstilling i Herning
Canidan's Choice Is Half Chance - Dansk Junior Vinder og 4. bedste tæve!

Jeg er selvsagt meget stolt af min lille pige, der på billedet herunder tager sig et velfortjent hvil.

Og lidt flere gode nyheder. Canidan's Bring It On (Zico) er blevet hjertescannet og er nu godkendt til avl med resultatet 0 i mislyd og 1 i prolaps. Zico er desuden fri for CCS, EFA, patellaluksation og arvelige øjensygdomme.


14.10.2013
Så er det vist ved, at være på tide med en opdatering efter snart rigtig mange måneders forsømmelse af siden.
Der er sket meget det sidste halve års tid, vigtigst af alt er vores dejlige unger, Kamille og Karl-Emil kommet til verden i marts, hvilket har betydet, at alt ”hunderiet” har været på lidt lavere blus.

Nu lysner det dog for hundene. Denne weekend har jeg været på udstilling i Dortmund og det gik rigtig godt! Jeg havde Canidan’s Bring It On (Zico) og Canidan’s Choice is Half Chance (Joyce) med og resultaterne var som følger:

Fredag d. 11. oktober i Unna:
Zico: Excellent, vinder af mellemklassen, CAC og bedste han i racen.
Joyce: Excellent, vinder af juniorklassen og JCAC.

Lørdag d. 12. oktober, Bundes Sieger, Dortmund

Zico: Excellent
Joyce: Excellent og 4. vinder i juniorklassen

Søndag d. 13. oktober, Herbst Sieger, Dortmund

Zico: Excellent, 2. vinder i mellemklassen og RCAC
Joyce: Excellent, vinder af juniorklassen, JCAC, bedste junior i racen og hermed Herbst Sieger 2013 !!

Og med 2 JCAC på 3 dage, må det vist være på tide, at præsentere…

Canidan’s Choice Is Half Chance
JOYCE
(Anberan Masterfam’s Keegan x Master Famous Girl Jade Jagger)


Tak til Brita Winther, som tog billeder af os i Dortmund

Joyce klarede sig også godt på dette års Cavalier Festival, hvor hun lørdag blev nummer 2  og søndag  nummer 1 i juniorklassen med CK begge dage og JCAC om søndagen.

På hvalpefronten håber jeg også snart, at kunne præsentere nyt. Jeg forventer, at parre Lulu inden længe og Jade skal også parres i næste løbetid. Så må vi håbe, at parringerne resulterer i dejlige små hvalpe.

9.2.2013
Må jeg introducere:
Canidan's Bring It On - ZicoZico havde i weekenden sin debut i juniorklassen på årets første udstilling i Fredericia, hvor han vandt klassen med excellent og CK - meget stolt af den fine dreng, som jeg glæder mig til at udstille meget mere!

21.1.2013
Master Famous Kid of Keegan er nu avlsgodkendt med 0 i mislyd og 1 i mitral prolaps, patella status 0/0 og ingen anmærkninger på øjnene.

7.11.2012
Kiddo har nu gennemgået de første af sine sundhedsundersøgelser og vi glæder os over, at både øjne og knæ er uden anmærkninger!

Hvalpene er blevet 8 uger og de fleste skal lige straks afsted hjemmefra - se nye billeder her

22.9.2012
Så er der nye billeder af de små, som nu kigger ud på den store verden
Se dem her

5.9.2012
Jade fødte mandag d. 3. september 6 fine hvalpe - 4 ruby tæver, 1 ruby han og 1 b/t han. Mor og hvalpe har det rigtig godt!
Se mere her.

16. august 2012
Vi venter hvalpe midt i september!! Master Famous Girl Jade Jagger er parret med Anberan Masterfam's Keegan - en utrolig spændende parring, som vi venter os meget af.

6. august 2012
Gode nyheder fra den årlige Cavalier Festival!!

Canidan's Bring It On - "Zico" (efter NUCH Sorata Johnie Red og Lux JCH Lolli's Legacy du Chateau Noblesse) blev BIM Baby lørdag, BIR Baby søndag og samlet set BIS Baby!!

Jeg er meget stolt af min lille dreng, der bare opførte sig så fint hele weekenden. Tak til Zicos sam-ejere, Dorthe og Jakob, som passer godt på ham til hverdag!

26. juni 2012
Hjemmesiden har fået nyt design!
Jeg håber at du har lyst til at kigge dig lidt omkring.